Menu
Imagen: Editorial “Niño Viajero. PH | DIR | STL: Roy Santiago Calle Modelos: Daniela Castro Vélez y Daniela Portal Molerio…
purse damage Jan&Feb #makeuphaul yes yes yes kita update part1 part2 nanti kena bagi bukti harga sebab ada tanya 1)hampa…
🐚Beautiful @liiissha wearing AW18 “Loving love” collection. Lycra, mohair, lambswool & bamboo knitted rib dress with stripe floaty panels. 📷…

Makeup simple macam Sari Yanti tu pun mahal ke kak? Makeup natural Nora Danish pun rate RM5k dik! MUA ini luah perasaan pada customer yang tak faham bahasa Siapa je tak nak cantik di hari bahagia mereka kan? Makeup merupakan perkara paling penting di hari perkahwinan bagi kaum wanita. Betul tak? Dari tak cantik pun boleh jadi cantik kalau sentuhan MUA yang meletop. Tak gitu. Makeup simple macam Sari Yanti tu pun mahal ke kak? Makeup natural Nora Danish pun rate RM5k dik! MUA ini luah perasaan pada customer yang tak faham bahasa Namun ada juga segelintir orang yang kadang tak faham kenapa makeup pun sampai cecah ratus kan? Ada yang cerewet nak simple kononnya dapat harga murah. Apa kata korang dengar luahan MUA ni kenapa harga dorang cas mahal? Mahal ke korang rasa? Makeup simple sari pun 2k tau 1st of all tq pada yg risik kita..kita appreciate sgt makne nye awak suka dengan sentuhan kita..cuma yg kita xsuke is Letih nak jawap bab makeup simple makeup biase nisariyanti look dikatakan simple tu price die rm2k yunkand nora danish nye makeup no makeup tu price nye rm5k u olls Keje MUA is mencantikkan client die..untuk cantik kan korg byk product kita gunafor take care ur skinfor cover cacat cela skin u guys..tu baru skin..belum part lain lagiyess kita bukan khir khalid or nuex..jauh Beza..barang kita pakai mostly same just teknikskill and pengalaman yg buat price kita Murah dari dorg..tp jgn la cekik kita sampai rm50100150 Isi minyak kete rm50 pon xfull tank tau..belum tol lagibelum kira kudrat yg angkat beg mekap berat ber kg2 tu..belum kira payment for technic and knowledge kita to solve ur skin problem nak bg makeup maintain lama. Simple look dengan harga rm50? Banyak la sebenarnye kalau nak list kan apa yg MUA perlukan untuk creat that simple look..but u guys slalu ckp..alaaaa simple look pon mahal ke kak?senang je nak buat..ok Camni la..y not u guys makeup sendiri coz kan senang je nak buat.. MUA ni mostly kita xbuat simple look yg price die rm50-200 coz ktorg MUAand ktorg makeup to level perfectionist..very details and very proper to make any look yg u guys request..kalau xtau menghargai kerja kami..jgn terlintas nak panggil kami cantik kan awak Korangbelaja makeup and do by ur own self..then only u will know..hakak xmarah tp ade certain people xfaham and bila kita explain nicely die boley perli kita pulak..with all kind of word..alahaiiii. Sumber :Noorfaezah Mokhtar Via: Oh Bulan Sumber Makeup simple macam Sari Yanti tu pun mahal ke kak? Makeup natural Nora Danish pun rate RM5k dik! MUA ini luah perasaan pada customer yang tak faham bahasa tbKOR

Makeup simple macam Sari Yanti tu pun mahal ke kak? Makeup natural Nora Danish pun rate RM5k dik! MUA ini…
Make up by me today lashes used @lickandlashbeauty style tallulah liquid liner used by @peggysagecodeuk lipgloss by @peachesmakeup girl talk…
#glowingskin #skincare #beauty #skincareroutine #skin #healthyskin #antiaging #makeup #clearskin #skinhealth #naturalskincare #glow #beautifulskin #facial #naturalbeauty #beautycare #loveyourskin #facials #mua #acne…